ОДЛУКЕ И ОБАВЕШТЕЊА

Синдикалне организације

Листа ће бити правовремено ажурирана како би сте били обавештени о свим делатностима синдиката.

Успешно потписан нови Колективни уговор!

3. фебруара 2021.
ku.jpg

Милан Ђорђевић, председник Синдиката радника „Електропривреде Србије“ рекао је да је ово посебан дан за Синдикат, јер је потписан „раднички устав“.

„Брзо и ефикасно смо се договорили са ресорном министарком и њеним тимом. У питању је Колективни уговор који се односи и на раднике ЕПС-а и на раднике ОДС-а. Ми запослени у ЕПС-у знамо каква је ситуација и овим уговорм обезбедили смо сигурност у наредне три године и за наша три предузећа на Косову и Метохији.Запосленим желим да поручим да немају бојазни, јер неће бити никаквог распарчавања предузећа нити вишкова радне снаге. Свако у ЕПС-у зна свој посао, а ми смо ту да штитимо њихове интересе“, рекао је Ђорђевић.

Бранко Томић, подпредседник Синдиката, изјавио је да је ово важан дан за Синдикат и захвалио подпредседници Владе РС и ресорном министарству јер су успели на брз и ефикасан начин да ураде нешто веома битно за за послене у ЕПС-у, ОДС-у и три предузећа на КиМ.

„Хвала вам што се заједно са нама борите за будућност и Србију“, рекао је Томић. Посебно је захвалио министарки Михајловић што је успела на овако брз и ефикасан начин да уради нешто што је веома битно за запослене у Електропривреди Србије. Томић је такође поручио да запослени треба да имају поверења у ресорно министарство јер су препознали два најјача предузећа у Србији и боре се за будућност и за велику, ефикасну и лепшу државу Србију.

СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА БЕОГРАД