ОДЛУКЕ И ОБАВЕШТЕЊА

Синдикалне организације

Листа ће бити правовремено ажурирана како би сте били обавештени о свим делатностима синдиката.

Позив за изборно такмичење у спортском риболову за спортске сусрете дистрибутера 2018. године

10. априла 2018.
ada-ciganlija-ribolov.jpg

Моле се сви заинтересовани да се пријаве за појединачно изборно такмичење Синдикалној организацији Електродистрибуција Београд, у лову рибе удицом на пловак.

Пецаће се у два круга по делимично измењеном правилнику Савеза спортских риболоваца Србије, а најбоља три такмичара ће представљати Синдикалну организацију Електродистрибуција Београд на спортским сусретима дистрибутера.:

28.04.2018.на такмичарској стази на комерцијалном ревиру Бечмен, језеру број један у преподневном термину

и

28.04.2018.на такмичарској стази на комерцијалном ревиру Бечмен, језеру број један у поподневном термину

Пријављивање ће трајати до 20.04.2018. на телефон 060/0123435

На тренутно једном од најпопуларнијих ревира у Београду и околини одржаће се двокружно изборно такмичење у лову рибе удицом на пловак, а за избор екипе која ће представљати Синдикалну организацију Електродистрибуција Београд на спортским играма дистрибутера 2018. године. Ревир се налази у насељу Бечмен, непосредно иза Сурчина. Обала језера је уређена, а стаза се налази са супротне сране од правца доласка. Језеро обилује бабушком и шараном разних величина.

Такмичење ће трајати два круга по два сата и бодоваће се сва ухваћена риба по укупној тежини, без обзира на број уловљених риба. Такмичари су дужни да набаве мреже за чување рибе. Уловљена риба се не сме стављати у металне чуварице или кофе!По строгим прописима која важе на језеру, такмичари без мреже за чување рибе ( такмичарска чуварица, плетена чуварка, велики сак за чување рибе ) неће моћи ни да учествују! Прозивка пријављених и извлачење стартних позиција ће се извршити на паркингу испред ресторана 28.04.2018. године у 7:30ујутру.

Телефон за информације: Драгољуб Бркић 060/0123-435

СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА БЕОГРАД